Ας συστηθούμε!

Η Ειρήνη Παλατιανού είναι επικοινωνιολόγος και φιλόλογος. Διαθέτει πτυχίο Ελληνικής Φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με ειδίκευση στη Νεοελληνική Γλώσσα, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (MA) στο Mass Communications από το Πανεπιστήμιο του Leicester (UK).

Στόχος της ήταν, εξαρχής, ο συνδυασμός των αντικειμένων της γλώσσας και της επικοινωνιολογίας να χρησιμεύσει ως εργαλείο στο χώρο της Επικοινωνίας. Έχει εργαστεί για μια δεκαετία ως στέλεχος στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Εταιρικής Επικοινωνίας μεγάλης εταιρίας, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και στο δημιουργικό τμήμα διαφημιστικής εταιρίας ως κειμενογράφος, αποκτώντας έτσι την εμπειρία τόσο της δημιουργικής διάστασης της επικοινωνίας, όσο και των δεδομένων που απαιτούνται για την  επιτυχημένη προσέγγιση ενός εταιρικού στόχου, μέσω ενός ξεχωριστού και άρτιου μηνύματος.

Εκτός από το κομμάτι της δημιουργίας και της σύνταξης κειμένων για παραδοσιακά, αλλά και για ηλεκτρονικά μέσα, η κυρία Παλατιανού διαθέτει ευρεία εμπειρία και στο αντικείμενο της δημιουργίας εταιρικών εντύπων (newsletters κλπ.), με ειδίκευση στην ανάδειξη των επικοινωνιακών δυνατοτήτων ενός μηνύματος.

Έχει συμβάλλει στο σχεδιασμό, την επίβλεψη και την ανάπτυξη πολλών project Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, καθώς και στη διαχείριση μεγάλων εταιρικών χορηγιών και επιτυχημένων εταιρικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων με κοινό όχι μόνο ενήλικες, αλλά και εκατοντάδες παιδιά.

Προσωπική επαγγελματική επιθυμία και στόχος είναι, οποιοσδήποτε μας προσεγγίζει, να μπορεί, με τη βοήθειά μας, να βρει τη “φωνή” του, να αναδείξει την ταυτότητά του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του  μέσα από το κατάλληλο όχημα επικοινωνίας”!

Ας βρούμε μαζί τις λέξεις!